IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Weerwolven

Go down 
AuteurBericht
Lune
Pack Leader
avatar

Aantal berichten : 204
Registratiedatum : 02-01-13
Leeftijd : 20
Woonplaats : De hel

Character sheet
Leeftijd:: 38
Wezen:: Weerwolf
Partner:: First, go search your drill to drill away the stone around my heart. Than you'll maybe have a chance... but you still have to work really hard, before you can have my heart

BerichtOnderwerp: Weerwolven   do jan 03, 2013 6:38 am

Hier vind je alles over de weerwolven van Zanovon. Lees dit snel even door om misverstanden te voorkomen.

~Wat~
Weerwolven zijn eigenlijk mensen die in wolven kunnen veranderen. Ze kunnen dit doen wanneer ze maar willen. Hier is meer informatie bij 'De maan en transformeren'.

~Barbaars~
Vele vampiers vinden hen vuil en barbaars, maar dat is niet helemaal waar. Ze durven hun handen wel vuil maken, maar zij hebben ook elegantie. Hoewel hun spreektaal wel iets barbaarser is. Ze spreken niet echt beleefd tegen elkaar en maken graag grapjes over een ander.

~Roedel~
Al de weerwolven in Zanovon beschouwen elkaar als familie en zijn één grote roedel. Ze hebben natuurlijk iemand die deze 'roedel' leid, het is een rang die via geboorte word doorgegeven en niemand kan deze afpakken. Dit komt omdat de stam van de alfa het eerst in Zanovon was. Maar niet iedere weerwolf komt naar de meetings, er zijn er ook die weigeren zich aan te sluiten. Sommigen van hen willen wel bondgenoten zijn, maar niet bij de roedel horen, anderen willen helemaal niets met de roedel te maken hebben en leven gewoon in hun eentje.

~Soorten~
Net zoals bij de vampiers heb je verschillende soorten, weerwolven hebben ook een evolutie gekend. De nieuwste soort is er nog niet zo lang, maar er zijn best wel veel weerwolven die deze al hebben. Het zijn wolven met een schouderhoogte van ongeveer 1 meter 70, je hebt er ook grotere en kleinere. Ze zijn ongeveer zo snel als een vampier -dit hangt van persoon tot persoon af- en ongeloofelijk sterk. Ze kunnen met gemak een vampier doden door hun gewoon in stukken te verscheuren. Maar de oudste soort is een heel ander verhaal. Het zijn behaarde mensen met klauwen en scherpe tanden. Ze zijn niet zo sterk als de nieuwere soorten en je kan hen meer een probeersel van de natuur noemen. Maar ook hier heb je nog verschillende soorten tussen de oudste en de nieuwste zitten.
Evolutie:
 

~Leeftijd en doodgaan~
Weerwolven zijn niet onsterfelijk, maar ze leven wel veel langer. Zoals bij de mens de hoogste leeftijd 100 is (ongeveer) heb je bij weerwolven 300 jaar. Ze leven drie keer langer dan een mens. Maar hun groeiproces is erg speciaal. Hun eerste jaren als kind zijn normaal, net zoals bij een mens. maar tussen hun 16 en 30 jarige leeftijd, groeit hun lichaam niet meer. Net zoals bij een vampier. Maar na verloop van jaren, wanneer ze ongeveer 220 jaar oud zijn, groeit hun lichaam weer verder en uiteindelijk sterven ze van ouderdom. Maar je kan hun leven ook verkorten door ze te vermoorden. Dit gaat veel makkelijker dan bij een vampier want hun lichaam functioneert op dat gebied hetzelfde als bij een mens.

~Lichaam en healen~
Ze zien eruit als normale mensen, maar dat zijn ze niet, hoewel hun menselijke lichaam zo wel functioneert. De enige verschillen met hun menselijke lichamen en hét menselijke lichaam is dat dat van weerwolven veel betere zintuigen heeft, ze het minder snel koud hebben en hun lichaam wat meer kan verdragen. Ze kunnen bijvoorbeeld beter tegen pijn dan mensen, maar het is niet dat ze niets voelen. Als ze gewond geraken, begint hun lichaam een genezingsproces dat veel sneller werkt dat bij een mens. Maar het is niet dat 10 minuten na het breken van botten je al genezen bent, het wordt gewoon ingekort.

~Banden~
De natuur heeft er voor gezorgd dat ze vijanden zijn en dat zullen ze ook altijd blijven. Ze vinden vampiers mietjes omdat ze er niet van houden vuil te worden. Ook vinden ze dat vampiers naar bloed en duizenden verschillende parfums stinken. Maar zoals ieder levend wezen, hebben zij ook enkele regels bij het voortplanten:
Weerwolf x weerwolf = weerwolf
Weerwolf x mens = weerwolf OF mens
Weerwolf x vampier = -
Weerwolven en vampiers kunnen zich niet met elkaar voortplanten omdat ze elkaars tegenpolen zijn.

~Weerwolf worden~
De ene manier is om geboren te worden als weerwolf, maar er is nog een tweede manier. Hoewel weerwolven niet van deze manier houden omdat het hen doet denken aan vampiers. Als ze in hun wolvenvorm gaan, kunnen ze een mens bijten die dan ook een weerwolf word. Dit komt doordat er een gif aan hun hoektanden hangt, dit gif zorgt er ook voor dat hun beten bij vampiers dodelijk zijn. Maar niet iedere weerwolf soort heeft dit.

~De maan en transformeren~
Ze zijn niet verplicht om te transformeren in de nacht als ze in het maanlicht komen, enkel bij volle maan. Als je dan niet transformeert, zul je een verschrikkelijke pijn voelen die dagen kan blijven, een pijn die je je grootste vijand niet eens wil toewensen. Als een weerwolf transformeert, dan verscheuren de kleren niet. Deze verdwijnen gewoon samen met het menselijke lichaam naar een andere dimensie en wanneer je terug veranderd, zie je er weer uit als van te voren, behalve als je wondes opgelopen hebt, deze zijn ook op het lichaam zichtbaar. Je kan ook kiezen om gedeeltelijk te veranderen, bijvoorbeeld: alleen je nagels of hoektanden of je staart of oren en dereglijke dingen.

~Full bloods~
Deze zijn hetzelfde als bij de vampiers, alleen zijn dit weerwolven. Full bloods zijn geen gewone weerwolven, ze kunnen enkel verwekt worden als beide ouders ook full bloods zijn/waren. De voordelen die full bloods hebben, is dat ze een natuurlijk gezag hebben. Er zijn maar weinig weerwolven die zich tegen hen tegenspreken, niet omdat ze niet durven, het gebeurt in hun onderbewustzijn dat ze sneller akkoord zullen gaan. Door het ingewikkelde aura dat ze hebben, zullen ze vaker als 'mooi' en 'knap' gezien worden en hebben ze een lichte aantrekkingskracht. Hierdoor zijn full bloods de perfecte leiders. Het nadeel aan full blood zijn is wel dat anderen je vaker lastig zullen vallen en sommigen erg graag bij je willen zijn.
Full bloods moeten aangevraagt worden aan de admins om een overbevolking aan full bloods te voorkomen. Je doet dit door gewoon een pb te sturen en wat meer informatie over je character te geven.

__________~Blood_War~__________

Lune ~ Zero
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
 
Weerwolven
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Blood War :: Algemeen :: Informatie :: Uitleg-
Ga naar: